Strålande Söndag!

Måste börja denna soliga söndag med att Gratta våran Kronprinsessa Victoia och nyblivne Prins Daniel till deras vackra giftemål som igår tog upp all fokus i Sverige (och världen), med all rätt!


Här på hotellet hade vi fullt upp med alla våra underbara och morgonpigga turister som alla försökte få så mycket sightseeing gjort som möjligt innan stan stängdes av! Södermalm var ovanligt lugnt som ni alla förstår, kändes nästan lite ensamt på gatorna.

Veckan fortsätter i kärlekens tecken, "Clarion in love" fortsätter t.om 27 juni. 
I Gretas Kök erbjuds en specialkomponerad meny med champagnepaket och i barerna serverar vi vår egen ”Victoria Royal” , så kom in och fira! 



Stämningen är på topp så här en söndagseftermiddag! 

Brevid mig vid datorn hittar vi Mimmi, som idag gästspelar lite som porter. Började dagen med att erbjuda en grupp bagage hjälp. Tror dock att de tyckte hon såg lite "klen" ut eftersom det endast var två väskor kvar att bära upp när gruppen skingrats upp till rummen, men duktig va du Mimmi! Just nu hjälper hon Gregor med att gå på avreselista, mycket gott initiativ! 

Många har kommit in och frågat efter brunchen idag, den verkar vara saknad! Fick även ett samtal där mannen på andra sidan luren sa glatt "har jag kommit till hotellet som ryktesvägen har den bästa brunchen i stan"?
-Självklart, men tyvärr är det sommarstängt fram tom slutet på augusti!
Underbart att få en sån härlig feedback! 


Snart är det dags att lämna över till kvällen, tror det blir ganska lugnt ikväll, men man vet aldrig. Allt kan hända på den levande mötesplatsen i skanstull! 

Ha en supersöndag allihopa!

Mvh, Ellinor
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0